Back to top

Om os

Fionia Film er din fynske film forbindelse

Fionia Film er stiftet af colorgrader og postproducer, Adam Bendixen, som igennem to årtier har håndteret postproduktion på en lang række af tv-produktioner, dokumentarfilm og tv-serie fra back-up af råmateriale til færdig master. Han har stiftet selskabet sammen med den erfarne filmproducer, Helle Faber, der står bag en lang række prisvindende dokumentarfilm både i Danmark og i udlandet.

Fionia Film er et komplet postproduktionsfirma, der kan tilbyde alle former for efterarbejde på dokumentarfilm og fiktionsprojekter. Se mere om dette under services. Firmaet er skabt samtidig med en af Danmarks dygtigste tonemestre, Kristian Eidnes, også har åbnet en afdeling af sit selskab på fyn, Eidnes Studios Fyn, og der kan derfor desuden tilbydes lyddesign og mix til alle typer film produktioner.

Fionia Film vil med tiden også producere sine egne dokumentarfilm og fiktionsprojekter, og derfor samarbejder vi med fynske filmtalenter, som har lyst til at vokse sammen med Fionia Film og Eidnes Studios Fyn.

 

Fionia Film

Helle Faber
Direktør
faber@fioniafilm.dk
+45 26236351
Maria Robstad Nielsen
Maria Robstad
Junior Producer
maria@fioniafilm.dk
+45 29419216
Adam Bendixen
Postproducer
adam@fioniafilm.dk
+45 31371903

Eidnes Studios Fyn

Kristian Eidnes
Sound Designer
Patrick Svaneberg Vejen
Sound Designer Trainee